Gamla Maifare

Föreningen Gamla Maifare är en anrik förening. Den är distriktets äldsta, förmodligen också landets äldsta stödförening. Bildades 10 april 1943 mitt under rådande världskrig.

En idrottsmans eller kvinnas karriär är relativt kort, men under denna tid svetsas man samman, antingen det gäller lagspel eller individuella idrotter. En önskan hos många är att denna samvaro ska kunna fortsätta efter karriärens slut. Denna handling blev verklighet när Mariestads AIF:s stödförening ”Gamla Maifare” kom till 1943.

”Att stödja de aktiva idrottsutövarna i moderförening och utgöra ett sammanhållande organ för före detta idrottsmän och kvinnor och medlemmar i Maif”.

Vill du fortsätta att hålla bekantskapen med nya och gamla vänner under gemytliga former med exempelvis resor, fester och promenader o.s.v. så kan du bli medlem i Gamla Maifare. Det är ingen hemlighet hur trevligt vi har på våra träffar.

Ring kansliet, på telefonnummer 0501-109 38, och säg ”JAG VILL BLI MEDLEM i Gamla Maifare”, så kommer ett inbetalningskort. Årsavgiften är 100 kronor.

Välkomna till Gamla Maifare!!!

räknare

Uppdaterad: 03 MAR 2017 11:02