Gamla Maifares gästbok - Maif huvudsida - IdrottOnline Klubb

Följ sidan "Gamla Maifares gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gamla Maifares gästbok

Har du några frågor angående Gamla Maifares verksamhet kan du kontakta vår

ordförande P-O Höglund

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
17 november 2013 20:53 av Gunnar Lundh

Till P-O, del 2

Textmöjligheten tog slut, jag fortsätter här:

Jo, vill du returnera några rader blir jag endast glad. Jag har dåligt samvete än i dag, då jag inte ställde upp någon gång på 80-talet i ett kusinmöte. Men min vardag då var ett inferno med arbete så många timmar i veckan det fanns, minst 70-80. Och jag hade inte orken.

Det var tråkigt.

Finns även på telefon 0708-13 82 30.

Tjing - Gunnar
(ps talade nyligen med kusin Anna-Greta som bor i Skåne ...)

17 november 2013 20:51 av Gunnar Lundh

Hej kusinen P-O

Hej Per-Olof, vad kul att jag ramlar på dig på denna sida!

Sitter och rotar i min familjs historia, skriver faktiskt ned den, och hamnar på en bild av min far Bertil. En bild på fotbollslaget MAIF (tror jag åtminstone, Bertil benämnde sin fotbollskarriär så). Han spelade högerytter i MAIF. Men när jag vill tidsbestämma bilden, som jag tror är slutet av 30-talet, möjligen första åren av 40-talet, söker jag på MAIF. Och hittar bara friidrott.

14 oktober 2012 15:57 av Christer Roos

Träff på G ?

Hej !
Har Ni någon träff på G för gamla friidrottare fr. 50-60-talet ?
Hälsn. Christer Roos